INGREDIENTS
- 1 tronc de canyella
- 1 pela de llimona ( només lo groc )
- 6-7 rovells d’ou ( si es per facir 8 rovells )
- 7-8 cull. De sucre
PREPARACIÓ
Posarem ¾ de lt. de llet a una olla i hi afegirem el
sucre, la pela de llimona i la canyella. El ¼ de lt. de llet restant el
repartirem en dos vols: un hi desfarem els rovells d’ou, i a l’altre el midó.
Posarem l’olla al foc mig i quan la llet
sigui tèbia hi afegirem la llet amb els rovells ( passant-la per un xino ), i
repetirem l’operació amb el vol de midó.
Seguidament
anirem remenant tota la barreja poc a poc fins que comenci d’espessir-se. Un
cop s’ha espessit la traurem del foc sense deixar de remenar i ho repartirem en vols per la crema .EN CAP CAS S’HA DE DIEXAR QUE ARRENQUI EL BULL.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada