INGREDIENTS
- PEIX
:8-10 escamarlans, 8-10 gambes, 12-15
galeres, 20-25 crancs, Bou , 1 cabra de
mar, 3-4 nècores.....
-
1 ceba- 1 copa conyac
- 1 cabeça d’alls
- julivert
- 1 nyora
- 4 tomàquets madurs
- 1 got xerès
PREPARACIÓ
Posarem el marisc en una safata per
anar al forn, amb un bon raig d’oli i una ceba tallada a trossos, ho deixarem
coure 30’ a 250 º, fins que quedi ros i sec, quan estigui es treu del forn s’hi
tira una copa de conyac i es flameja.
Picarem
amb el turmix : una cabeça d’alls pelats, un bon manat de julivert, 1 nyora,
els tomàquets, i el xerès, després ho afegirem al marisc i ho sofregirem tot
plegat fins que es begui el suc. Llavors hi tirarem uns 2 lt de aigua i ho deixarem
bullir tot plegat uns 20 minuts. Ho retirarem del foc, ho deixarem reposar 1
hora i ho colarem.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada