INGREDIENTS
BESCUIT
-
140
grs. de sucre en pols
-
120
grs. de rovell d’ou- 170 grs. cobertura negre 64% cacau
- 80 grs. de mantega
- 170 grs. de clares d’ou
- 50 grs. sucre gra
- 80 grs. farina
- 30 grs. cacau en pols
PREPARACIÓ BESCUIT
- 320 grs. nata líquida 35 %
- 380 grs. cobertura negre origen Veneçuela 71 % cacau
- 600 grs. nata semimontada
INGREDIENTS
- 360 grs. sucre
- 120 grs. cacau en pols
- 12 grs. gelatina
Posar
a bullir tots els ingredients uns 5 minuts.
Mirar
si està prou espès amb una cullera i al final abocar la gelatina hidratada en
aigua fresca.Usar
a uns 35-40 º©
PRESENTACIÓ
Un cop cuit el bescuit, posar-lo en el fons d’un motlle de 16 cm. De
diàmetre i fer el mousse.Abocar el
mousse a sobre i allisar el pastís, congelar tot seguit.
Banyar el
pastís amb el bany negre un cop congelat.Decorar
amb fruita i xocolata.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada