INGREDIENTS
- 4 Llenguados
- 75 grs de
mantega- llimona i julivert
- Guarnició : 150 grs de xampinyons, 1 albergínia o patates
Un cop tenim els llenguados
nets i pelats, saleu-los, passeu-los lleugerament per llet, després per farina,
i espolseu-los bé. Fregiu-los amb oli abundant i calent. Un cop daurats,
col·loqueu-los en una plàtera de servir. A la mateixa paella havent-ne tret
l’oli, posseïu-hi la mantega i coeu-la torrada ( es fa fondre i es treu del foc
perquè agafi color ).
PRESENTACIÓ
Regueu els llenguados amb suc
de llimona i tireu-hi la mantega ben calenta, empolseu-los amb julivert,
adorneu-los amb llimona i acompanyeu-los amb xampinyons saltats i albergínies fregides a rodanxes o amb
patates daurades saltades.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada