INGREDIENTS
-
½ got (de nocilla ) d'oli oliva
-
1 got ( de tallat ) de vi blanc ( moriles )
-
1 got ( de tallat ) escàs de aiguardent
-
un cullaradeta de café de: bicarbonat, 1 de sal - matalauva
- 1/ 2 Kg. farina
Fregirem la matalauva amb el got d'oli, i l'abocarem calent sobre la farina que ja haurem possat com un volcà, junt amb la sal i el bicarbonat. Escalfarem el vi blanc al microones, i també el tirarem sobre el volcà de farina junt amb l'anís. Tot plegat ho anirem amassant fins que quedi una pasta homogènea i que no s'enganxa a les mans ni al marbre.
Farem boletes i amb un corró les estirarem per donar la forma dels pestiños, un cop fets els fregirem amb abundant oli oliva, i després de deixar-los sobre paper de cuina perquè perdin l'excés oli els passarem per sucre, i ja està.
Formaremos bolitas pequeñas y haremos los pestiños
bien finos, para freírlos en aceite bien caliente y emborrizarlos en azúcar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada