INGREDIENTS
- 600 gr. patates
- 500 gr. pèsols- 12 espàrrecs
- 4 carxofes
- 25 gr formatge rallat
- 3 ous
- 1 pebrot vermell
- 1 llimona
- 25 gr mantega
- ½ Kg de tomàquets
PREPARACIÓ
Pelarem ,
tallarem i courem les patates, després ben escorregudes les passarem pel pasapurés,
afegirem un rovell d’ou i la mantega, rectificarem de sal i es pot posar una
mica de pebre si es vol.
Courem els
pèsols en aigua bullent, un cop cuits, els refrescarem i els escorrerem.Netejarem les carxofes, les courem amb un raig de llimona i les posarem al forn regades amb un xic d’oli i mantega. Llavors cobriu-les amb salsa de tomàquet espessa, i esquitxeu-les amb algun trosset de clara dura.
Reuniu els espàrrecs de 3 en 3 , empolseu-los amb formatge i un xic de mantega i rossegeu-los al gratinador del forn.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada