INGREDIENTS
- 2 Llenguados
de 400-500grs
- 75 grs de
xampinyons
- 1 ceba
- 4 tomàquets
petits vermells i forts
- 500 grs de
pèsols
- 1/4 lt de
salsa de taronja
PREPARACIÓ
Traurem les espines als
llenguados per fer ¾ de lt. de fumet, i
courem els filets doblats per la meitat
amb sal i coberts amb una mica de fumet al forn 12-15m.
Escapçarem els tomàquets, els
buidarem una mica , els hi posem sal i els deixarem cap per vall una estona.
Després els fregirem una mica i hi posarem una ceba picada amb els xampinyons,
ho deixarem coure 2m i hi posem sal i julivert trinxat. Prepararem la salsa de
taronja.
PRESENTACIÓ
Al moment de servir ,
col·locarem els filets calents en una plàtera amb una mica de salsa ( la resta
la servirem en una salsera ) i al voltant hi posem els tomàquets i els pèsols
bullits.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada