INGREDIENTS
-
1/
2 lt. de llet
-
4
rovells d’ou- 90 grs. de sucre
- 1 nou de margarina o mantega
- 1 branqueta de canyella
- 1 pela de llimona
- 1 poma
- 50 cl de moscatell
- 1 cullerada de maizena
PREPARACIÓ
Per
començar, poseu en un cassó la mantega i la poma, pelada i tallada a daus, i
deixeu-ho coure a foc lent.
Quan ja
estigui cuit, afegiu-hi el moscatell, remeneu-ho i retireu-ho del foc.
Mentrestant, en un cassó bulliu la llet amb la pela de llimona i la branca de
canyella.Per fer la crema, en un bol poseu els rovells dels ous, el sucre i la maizena i remeneu-ho bé amb el batedor. Quan estigui ben barrejat, afegiu-hi la llet bullida i remeneu-ho bé. Tot seguit, poseu la barreja en un cassó i deixeu-ho coure, sense parar de remenar, fins que comenci a bullir. Quan arrenqui el bull, retireu-ho del foc i reserveu-ho.
A continuació, en una paella ben calenta, caramel·litzeu el sucre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada