23 d’agost del 2012

RISOTTO DE BOLETS I ALLS TENDRES



INGREDIENTS                        

         - 400 g. d’arròs rodó
         - 300g de bolets variats
         - 50g. de mantega
         - ½ ceba
         - 2 alls tendres
         - 4 grans d’all
         - 1 got de vi blanc sec
         - 1 litre de caldo de verdures
         - Parmesà
         - Julivert picat

PREPARACIÓ

Comencem picant els bolets a daus i els reservem. Fem el mateix amb la ceba i els alls tendres. En una paella a foc mig, desfem la mantega amb una mica d’oli. Coem la ceba i hi afegim els alls tendres i els grans d’all laminats. Quan estigui tot dauradet, hi afegim els bolets, el julivert i ho sofregim amb una mica de sal.
 Afegim l’arròs i ho removem. Hi afegim el vi blanc, incorporem el caldo de verdures i anem removent. Quan quedi tot ben cuit, hi afegim la mantega sobrant. Pel que fa a la presentació, escamparem una mica de parmesà al damunt de l’arròs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada