23 d’agost del 2012

BLEDES O ESPINACS AMB CIGRONS ( 4-5- P)


 

INGREDIENTS


      -      1 Kg bledes / espinacs ja cuits
      -      2  cebes
      -      1 llesca de pa una mica sec
      -      Pimenton ( dolç)
      -     Cigrons amb el suc ja cuits ( 250 gr. més o menys)
      -      2-3 grà d’all


PREPARACIÓ


Primer de tot haurem bullit els espinacs amb aigua i sal i els posarem a escorre l’aigua.
Rallarem una ceba i la posarem a coure junt amb els espinacs, fins que siguin una mica fregidets.
Courem l’altre ceba a talls , així com els grà d’all, i la llesca de pa. Això ho passarem pel turmix junt amb el pimenton i caldo de coure els ciurons.
Per acabar posarem els espinacs a una cassola junt amb els cigrons, i la pasta que hem passat per el turmix. Opcionalment s’hi pot posar ous i fer com un remenat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada