INGREDIENTS
- 2- 3 sèpies de la costa de mide mitjana
-
2-3
Carxofes - 4 salsitxes de porc
- 1- 2 pebrots verds
- 1 ceba
- 4 tassetes d’arròs ( 250 gr. )
- 1 lt. Fumet de peix
- 1-2 bossetes de tinta ( jo les compro a la sirena )
PREPARACIÓ
Primer de
tot farem un sofregit amb el pebrot i la ceba tot tallat ben petit i cuit a foc
molt lent, perquè quedi molt cuit i pràcticament caramel·litzat.
Reservarem el sofregit i courem les salsitxes tallades a trossets i les carxofes netes i també tallades. També rossejarem la sèpia prèviament neta i tallada a trossos.
Posarem a
la paella el sofregit i hi incorporarem l’arròs per fregir-lo tot remenant i
barrejant-lo amb el sofregit. Hi abocarem el fumet ( ja calent ) i quan veiem
que queda poc per acabar-se de coure l’arròs hi posarem les salsitxes,amb les carxofes i la sèpia. Finalment incorporarem la tinta i ho deixarem coure tot plegat uns minuts.També podem substituir la sèpia de la costa i la tinta, per 2-3 llaunes de calamars farcits ( versió ràpida).Reservarem el sofregit i courem les salsitxes tallades a trossets i les carxofes netes i també tallades. També rossejarem la sèpia prèviament neta i tallada a trossos.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada