23 d’agost del 2012

ARRÒS NEGRE AMB SÈPIA I CARXOFES ( 4 P)


INGREDIENTS


 

       -     2- 3 sèpies de la costa de mide mitjana
      -      2-3 Carxofes      
      -      4 salsitxes de porc
      -      1- 2 pebrots verds
      -      1 ceba
      -      4 tassetes d’arròs ( 250 gr. )
     -      1 lt. Fumet de peix
    -     1-2 bossetes de tinta ( jo les compro a la sirena )

 

PREPARACIÓ



Primer de tot farem un sofregit amb el pebrot i la ceba tot tallat ben petit i cuit a foc molt lent, perquè quedi molt cuit i pràcticament caramel·litzat.
Reservarem el sofregit i courem les salsitxes tallades a trossets i les carxofes netes i també tallades. També rossejarem la sèpia prèviament neta i tallada a trossos.
Posarem a la paella el sofregit i hi incorporarem l’arròs per fregir-lo tot remenant i barrejant-lo amb el sofregit. Hi abocarem el fumet ( ja calent ) i quan veiem que queda poc per acabar-se de coure l’arròs hi posarem les salsitxes,amb les carxofes  i la sèpia. Finalment incorporarem la tinta i ho deixarem coure tot plegat uns minuts.També podem substituir la sèpia de la costa i la tinta, per 2-3 llaunes de calamars farcits ( versió ràpida).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada