23 d’agost del 2012

GOTETS DE BRANDADA DE BACALLÀ AMB CREMA DE PEBROTS


INGREDIENTS 

        

          - 250 gr. de bacallà
          - 100g. de oli d’oliva
          - 1 gra d’all
          - 1 bitxo
          - 2 cullerades de nata per cuinar
          - Pebre blanc
          - Sal

     PREPARACIÓ
 
Rentem el bacallà, l’escorrem i l’assequem. Pelem l’all i el piquem. Fem el mateix amb el bitxo. Posem oli en una paella, hi triem l’all i el bitxo, incorporem el bacallà i deixem coure-ho a foc lent fins que es confiti. Afegim la nata i remenem. Ho triturem tot amb la batedora.
 Per fer la crema de pebrots, posem oli en una paella i daurem els alls sense que es cremin. Afegim els pebrots i coem a foc lent durant 20 minuts. Incorporem la nata, la sal i el pebre. Ho passem per la batedora, ho colem i ho reservem. 

PRESENTACIÓ

 Ho presentarem en vasos de “xupito”. Posem la crema de pebrots a la part de baix i al damunt la brandada de bacallà. Ho podem decorar amb ceba confitada, tomàquets cherries...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada