23 d’agost del 2012

FILET AL PEDRO XIMÈNEZ


INGREDIENTS 


        

            - 3 filets
          - 2 cebes grans
          -1/2 got de panses moscatell
          - 1 cullerada sopera de farina
          - 1 got de vi Pedro Ximénez
          - 1 got d’aigua
          - Oli
          - Sal
          - Pebre

PREPARACIÓ


  Posem les panses en remull i les reservem. Tallem les cebes a la juliana i les posem en una paella amb oli fins que quedin ben confitades. Netegem els filets i els tallem a trossos.
 En una altre paella posem una culleradeta d’oli i passem els trossos de filet, tomba i tomba. El salpebrem i ho reservem.
Quan la ceba estigui mig transparent, hi afegim la farina i barregem fins que estigui daurada.
Agafem les panses i les afegim a la ceba. Remenem i afegim el vi i l’aigua.
Incorporem el filet i deixem coure fins que el vi hagi reduït.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada