23 d’agost del 2012

MAGDALENES DE LLIMONA

 

INGREDIENTS 

          - 2 ous
          - 175g. de sucre
            - 60g. de llet
            - 190g. d’oli de gira-sol
            - 210g. de farina de rebosteria
            - 1 sobre de gasificant
            - Sal
            - Pell de llimona ratllada
            - Canyella molta               

 
PREPARACIÓ
 
Batem els ous juntament amb el sucre. Afegim la llet i l’oli de gira-sol i batem durant dos minuts. Incoporem la resta d’ingredients i tornem a remenar un parell de minuts. Deixem reposar la massa a la nevera durant una hora com a mínim.
Preescalfem el forn a 250º. Repartim la barreja entre els motlles que vulguem i els hi escampem una mica de sucre pel damunt. Quan les posem al forn, abaixem la temperatura a 210º i les deixem coure durant 15 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada