23 d’agost del 2012

FILET AL XERÈS AMB GUARNICIÓ


INGREDIENTS 

 

          - 1 filet de porc
          - oli d’oliva
          - 1 got de vi de Xerès
          - Pebre
          - Sal
          - 1 branca de romaní

      Per les patates:     - 2 patates mitjanes
                                   - Beixamel
                                   - Bacó
                                   - Formatge per gratinar

     Per la brotxeta de plàtan :   - 1 plàtan
                                                - Bacó

PREPARACIÓ
 
Comencem preparant la carn. Sellem el filet i el reservem en una safata per forn. Hi tirem oli, sal i també afegim el got de vi i la branca de romaní. Ho posem al forn a 220º durant 15 minuts.
Pel que fa a les patates, primer les rentem, les tallem per la meitat i els hi treiem el cor. Les posem a bullir durant 10 minuts i les reservem, sobre un drap per treure l’excés d’aigua. Preparem la beixamel, on hem d’afegir uns trossets de bacó i farcim les patates. Afegim el formatge pel damunt.
Per últim, tallem el plàtan en tres trossos i els enrotllem, individualment, amb un tall de bacó i els hi posem un escuradents perquè no se’ns desfaci.  Els hi tirem una mica d’oli per sobre. Posem les patates i el plàtan en una safata de forn i ho deixem 10 minuts a 200º.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada