INGREDIENTS
- oli d’oliva
- 1 got de vi de Xerès- Pebre
- Sal
- 1 branca de romaní
- Bacó
- Formatge per gratinar
Per la brotxeta de plàtan : - 1 plàtan
- Bacó
PREPARACIÓ
Comencem
preparant la carn. Sellem el filet i el reservem en una safata per forn. Hi
tirem oli, sal i també afegim el got de vi i la branca de romaní. Ho posem al
forn a 220º durant 15 minuts.
Pel que fa
a les patates, primer les rentem, les tallem per la meitat i els hi treiem el
cor. Les posem a bullir durant 10 minuts i les reservem, sobre un drap per
treure l’excés d’aigua. Preparem la beixamel, on hem d’afegir uns trossets de
bacó i farcim les patates. Afegim el formatge pel damunt.Per últim, tallem el plàtan en tres trossos i els enrotllem, individualment, amb un tall de bacó i els hi posem un escuradents perquè no se’ns desfaci. Els hi tirem una mica d’oli per sobre. Posem les patates i el plàtan en una safata de forn i ho deixem 10 minuts a 200º.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada