23 d’agost del 2012

CRUIXENT DE GAMBES


 

INGREDIENTS  ( 4 p)
          - 12 gambes grans                  
          - 1 culleradeta de salsa picant (la que prefereixis)
          - Sal
          - Oli de gira-sol
          - 200g. de farina
          - 120g. d’aigua

PREPARACIÓ


Tamisem la farina, hi afegim l’aigua i ho barregem bé. Ho amassem fins que no se’ns enganxi a les mans. Posem la massa en un plat i la tapem amb un drap humit. Deixem reposar-la 30 minuts a la nevera.
 Netegem les gambes, traient-les-hi el cap però deixant-les-hi la cua. Les salem i les reservem. Estirem la pasta que teníem a la nevera i la tallem en rectangles, la untem amb salsa picant i col·loquem una gamba crua a cada paquet. Ho tanquem.
Escalfem l’oli i fregim els paquets fins que estiguin daurats i cruixents.

 

PRESENTACIÓ


 Per presentar-los els podem acompanyar amb salsa de soja o d’ostres. També amb una mica de la salsa que hem fet servir anteriorment. S’han de menjar calents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada