INGREDIENTS
-
Tomàquets
madurs
-
Pots
de vidre rentats al rentavaixelles
PREPARACIÓ
Posarem
una olla grossa amb aigua a bullir per escaldar els tomàquets i així poder-los
pelar millor.
Quan l’aigua
arrenca a bullir, hi tirarem els
tomàquets nets, i quan torni a a bullir, deixarem passar uns minuts, i els
traurem amb una escumadora per posar-los en aigua freda que ja tindrem preparada.Els deixem refredar una mica i els pelarem , per posar-los seguidament tallats a trossos dins els pots de vidre, ja preparats. Hem de omplir els pots apretant el tomàquet per tal que no quedi cap forat i s’han d’omplir fins al màxim.
Un cop plens i ben tancats, els posarem en una olla coberts d’aigua i els farem bullir durant 20’, els deixarem dins de l’aigua fins que es refredin i ja els podem guardar. Cal pensar en etiquetar amb la data de la conserva .
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada