23 d’agost del 2012

ARRÒS AMB LLET


INGREDIENTS


 
      -      1 lt. De llet
      -      2-3 cull. Soperes de sucre ( segons el gust )
      -      Pela de 1 llimona
      -      1 tronquet de canyella
      -      Canyella en pols
      -      5-6 grapats de arròs


 PREPARACIÓ

 
Posarem a bullir la llet amb el sucre ( es pot endolciramb sacarina però s'ha de afegir un cop fora del foc )  , la pela de llimona i el tronquet de canyella. Quan arrenqui a bullir hi posarem l’arròs ( més o menys segons ens agradi que quedi més espès o més claret ) , ho anirem remenant i esperarem 15-20 minuts fins que l’arròs sigui cuit.

 

PRESENTACIÓ


  Posarem l’arròs en bols individuals i els empolsinarem amb canyella en pols, els reservarem i esperarem a que sigui fred per menjar. Al estiu es molt bò fred de la nevera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada