INGREDIENTS
- 1 massa de pasta de full
- 150g. de sucre de vainilla- 75g. de maizena
- 200ml. de nata
- 600ml. de llet
- Mantega
- Sucre glass
- Canyella pols
PREPARACIÓ
Untem els
motllos amb mantega. Estenem la massa de pasta de full i retallem rectangles de
8x4, aproximadament. Folrem el motllo amb els quadrats de massa.
Escalfem
la llet amb la meitat del sucre. Per una altre banda, barregem els ous amb el
sucre. Quan comencin a agafar el punt de neu, afegim la nata i la maizena i ho
reservem.Quan la llet bulli, hi afegim la massa anterior i ho barregem contínuament. Quan s’espesseixi, podem anar repartint la crema entre els motllos, deixant uns mil·límetres de diferència amb la vora de la massa perquè aquesta pugui créixer al forn.
Ho posem al forn a 210º durant 20 minuts i 10 minuts més perquè es torrin del damunt. Un cop passat el temps, els traiem del forn i els deixem refredar, col·locant-los de cara avall (com un flam).
Es solen
menjar calents i espolvorejats de sucre i canyella.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada