23 d’agost del 2012

PASTISSOS DE BELEM



INGREDIENTS 


        

         - 1 massa de pasta de full
         - 150g. de sucre de vainilla
         - 75g. de maizena
         - 200ml. de nata
         - 600ml. de llet
         - Mantega
         - Sucre glass
         - Canyella pols

 

PREPARACIÓ


Untem els motllos amb mantega. Estenem la massa de pasta de full i retallem rectangles de 8x4, aproximadament. Folrem el motllo amb els quadrats de massa.
Escalfem la llet amb la meitat del sucre. Per una altre banda, barregem els ous amb el sucre. Quan comencin a agafar el punt de neu, afegim la nata i la maizena i ho reservem.
Quan la llet bulli, hi afegim la massa anterior i ho barregem contínuament. Quan s’espesseixi, podem anar repartint la crema entre els motllos, deixant uns mil·límetres de diferència amb la vora de la massa perquè aquesta pugui créixer al forn.
 Ho posem al forn a 210º durant 20 minuts i 10 minuts més perquè es torrin del damunt. Un cop passat el temps, els traiem del forn i els deixem refredar, col·locant-los de cara avall (com un flam).

Es solen menjar calents i espolvorejats de sucre i canyella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada