15 de desembre del 2011

CALAMARS A LA TINTA


INGREDIENTS


                   - Calamars petitets
                     - 2-3 cebes
                     - 1 pebrot verd gran
                     - salsa de tomàquet fregit
                     - 1 vas i 2-3 cullerades soperes de fumet de peix
                     - 2 sobres de tinta




PREPARACIÓ


 
Netejarem els calamars, i els farcirem amb les seves potes i aletes.
Picarem 2-3  cebes i 1 pebrot verd , tot tallat molt petit i ho confitarem durant 1 h- 1 ½ h tot remenant, fins que s’enrosseixi, llavors i afegim la salsa de tomàquet fregit , el fumet de peix, la tinta, i es tritura amb el turmix. Finalment hi incorporarem els calamars farcits i que facin la xup-xup 15-20 minuts.
Queden més bons fets del dia abans, i es poden fer servir de aperitiu o com a  segon plat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada