27 de desembre del 2011

CARXOFES I MONGETES AMB MARISC




INGREDIENTS



-      12 carxofes
      -      200 grs. de mongetes cuites
      -      12 petxines
      -      8 llagostins
      -      ½ got de caldo de peix
      -      4 cullerades de vi blanc
      -      1 culleradeta de farina
      -      2 grans d’all
      -      1 llimona
      -      1 branqueta de julivert
      -      Oli d’oliva, sal i pebre



PREPARACIÓ


 Rentarem les carxofes i les reservarem a un recipient amb aigua i llimona.
Posarem  oli en una cassola , on hi tirarem les petxines, els alls pelats, i la culleradeta de farina, i tot remenant, ho deixarem coure uns minuts.
Llavors i afegirem el caldo i el vi blanc, ho deixarem que es redueixi i llavors incorporarem els llagostins , les carxofes tallades a quarts i les mongetes. Ho deixarem acabar de coure, rectificarem de sal i ho servirem ben calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada