-
4
confits d’ànec
-
2
patates- 1 poma
- 250 ml de nata
- 1 ceba tendra
- 100 gr. de formatge ratllat
- 100 grs de sucre moreno
- 100 ml de vinagre
- canonet de canyella
- ½ llimona
- ½ taronja
PREPARACIÓ
Pelarem
les patates, les pomes ( retirarem els
cors ) i tallaren la ceba a làmines molt fines.
Muntem
capes intercalades de patata , poma i ceba.Després, afegim a aquestes capes la crema obtinguda després de barrejar la nata, sal i pebre.
Tapar el recipient amb paper de alumini.
Fornejar el pastís de patata a 180 ºC uns 90 minuts o fins que s’observi que el preparat queda cuit ( sense líquid )
Destapem i afegim el formatge ratllat per damunt del pastís.
Posar a gratinar.
A part,
escalfem el sucre, el vi negre, la canyella, la pell de llimona i de taronja
fins que redueixi i arribi a tenir textura més densa ( semblant a un xarop ). Una vegada reduït el
vi correctament, colar i reservar .
PRESENTACIÓ
S’ha
d’escalfar el confit al forn fins que quedi la pell torradeta , i ho servirem
acompany
at d’uns fils del vi obtingut i amb el gratinat de patates a part.
at d’uns fils del vi obtingut i amb el gratinat de patates a part.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada