19 de desembre del 2011

COCTEL DE LLAGOSTINS AMB SALSA ROSA AL WHISKY


INGREDIENTS 


                   - 600 gr. llagostins cuits grans
                   - 1 alvocat
                    - 100 gr. enciam
                    - 2 rodanxes de pinya
                    - salsa rosa amb whisky
                   - 2 cull suc de taronja
                   - 1 cull pell de taronja rallada         
         
         

PREPARACIÓ

 
Deixarem descongelar els llagostins amb una safata amb reixeta a la nevera.
Tallarem la pinya a daus.
Barrejarem la salsa rosa amb el suc i la pell de taronja.
Rentarem i tallarem l’enciam a tiretes primes, i la centrifugarem.
Barrejarem l’enciam,la pinya, l’alvocat ( tallat a daus ) i els llagostins. Ho guardarem tot a la nevera.

PRESENTACIÓ


Ho  servirem en bols de vidre, amb un llagostí pelat al damunt i salsa rosa. També es pot presentar en una safat gran i desprès repartir-lo.


 







 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada