27 de desembre del 2011

BACALLA AMB POMES I ESPINACS




INGREDIENTS :


-      4 talls de bacallà al punt de sal ( sirena )
      -      500 gr. espinacs
     -      2 pomes
     -      1 ceba
     -      Panses i pinyons


PREPARACIÓ


Primer de tot enfarinarem el bacallà, prèviament descongelat, escorregut de aigua i eixugat amb paper de cuina; per coure’l en una paella amb oli.
Per altre banda pelarem i triturarem la ceba , i la posarem a coure amb oli, junt amb els espinacs. Un cop cuits hi afegirem panses i pinyons que haurem posat en remull (com a mínim 20 m. ), i ho rectificarem de sal.

Pelarem les pomes i les tallarem ben primes.

Posarem a la cassola, les espinacs, les pomes i a sobre el bacallà, per deixar-ho coure una mica tot junt, si cal, hi podem afegir u na mica d’aigua per la cocció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada