27 de desembre del 2011

CASSOLA DE PEIX


INGREDIENTS



-      4 Rodanxes de rap
      -      4 Gambes
      -      1/ Kg de musclos
      -      2 grans d’all
      -      400 grs de calamars o pops
      -      1 ceba
      -      250 grs de tomàquets
       -      julivert

 

PREPARACIÓ

 

Fregiu el rap, havent-li posat sal i un cop enfarinat, i les gambes en una cassola amb oli, després traieu-ho. Els calamars o pops, es faran bullir 8m en aigua.
Sofregir la ceba trinxada, amb l’oli que ens ha sobrat, en la mateixa cassola, i quan vagi a daurar-se, afegiu-hi el tomàquet fet puré. Coeu-ho uns minuts més, i després afegiu-hi l’all i el julivert trinxat, remeneu i aboqueu-hi una mica de suc dels calamars, a continuació poseu tot el peix i els musclos, prèviament oberts. Deixeu-ho coure , a poc a poc , durant 10m.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada