INGREDIENTS
- 4 Rodanxes de rap
- 4 Gambes- 1/ Kg de musclos
- 2 grans d’all
- 400 grs de calamars o pops
- 1 ceba
- 250 grs de tomàquets
- julivert
PREPARACIÓ
Fregiu el rap, havent-li posat
sal i un cop enfarinat, i les gambes en una cassola amb oli, després traieu-ho.
Els calamars o pops, es faran bullir 8m en aigua.
Sofregir la ceba trinxada, amb
l’oli que ens ha sobrat, en la mateixa cassola, i quan vagi a daurar-se,
afegiu-hi el tomàquet fet puré. Coeu-ho uns minuts més, i després afegiu-hi l’all
i el julivert trinxat, remeneu i aboqueu-hi una mica de suc dels calamars, a
continuació poseu tot el peix i els musclos, prèviament oberts. Deixeu-ho coure
, a poc a poc , durant 10m.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada