19 de desembre del 2011

RAP AMB GAMBES I CLOïSSES AMB SALSA VERDA


INGREDIENTS 


         - 4 cues de rap
         - 200 gr. gamba vermella
         - 300 gr cloïsses grans
         - 150 gr pèsols
         - un parell de grans d’all i julivert
         - 100 ml vi blanc
         - 1 cull. Farina
         - fumet de peix
         - oli oliva, pebre i sal

PREPARACIÓ

 

Posarem un raig d’oli a una paella i sofregirem els alls tallats ben petit, abans de que siguin rossos hi tirarem la farina, i la torrarem una mica. Afegirem el vi blanc, el fumet de peix, 100 ml d’aigua, i els pèsols; ho farem bullir tot, i quan quasi s’hagin bullit els pèsols, hi posarem el rap i ho deixarem coure tot junt tapat durant 4m . Després s’afegeixen  les gambes i les cloïsses i que cogui tot plegat uns minuts més.

Abans de servir, hi tirarem julivert picat pel damunt, ho deixarem reposar uns minuts més tot remenant la cassola i ho servirem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada