INGREDIENTS
- ½ lt de llet
- 4 ous- 3 pestanagues grans
- 300 gr. espinacs
- uns quant brots de coliflor
- 25 gr mantega
PREPARACIÓ
Courem les
verdures per separat, un cop cuita la verdura la escorrerem molt bé i la
reservarem. Quan sigui freda, la pasarem per la paella amb una mica de mantega
i oli.
Baterem
els ous, hi posarem la sal i la nou moscada, abocarem la llet bullent i ho
barrejarem molt bé, baten un xic amb el batedor.A continuació hi anirem afegint les verdures, posant-les una mica bé i ho col.locarem tot en un motlle de cake untat. Ho courem tot al forn 40 minuts, fins que es vegui que s’ha pres. Ho deixem refredar i ho desmotllem . ( es millor fer-ho el dia abans )
PRESENTACIÓ
Per
servir-ho , es més bó escalfar-lo una mica al bany maria o al forn , i ho
servirem acompanyat de salsa de romesco. També s’hi pot posar al plat uns
espàrrecs, tomàquets, una paperina de pernil...
Ho podem servir com un primer plat, o també com aperitiu.
Ho podem servir com un primer plat, o també com aperitiu.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada