15 de desembre del 2011

FLAM DE VERDURES


INGREDIENTS


                   - ½ lt de llet
                     - 4 ous
                     - 3 pestanagues grans
                     - 300 gr. espinacs
                     -  uns quant brots de coliflor
                     -  25 gr mantega

 També s’hi pot posar 2 patates mitjanes, 100 gr. de mongetes tendres , 100 gr. cols de brusel.les.


PREPARACIÓ


 
Courem les verdures per separat, un cop cuita la verdura la escorrerem molt bé i la reservarem. Quan sigui freda, la pasarem per la paella amb una mica de mantega i oli.
Baterem els ous, hi posarem la sal i la nou moscada, abocarem la llet bullent i ho barrejarem molt bé, baten un xic amb el batedor.
A continuació hi anirem afegint les verdures, posant-les una mica bé i ho col.locarem tot en un motlle de cake untat. Ho courem tot al forn 40 minuts, fins que es vegui que s’ha pres. Ho deixem refredar i ho desmotllem . ( es millor fer-ho el dia abans )

PRESENTACIÓ
  
Per servir-ho , es més bó escalfar-lo una mica al bany maria o al forn , i ho servirem acompanyat de salsa de romesco. També s’hi pot posar al plat uns espàrrecs, tomàquets, una paperina de pernil...
Ho podem servir com un primer plat, o també com aperitiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada