27 de desembre del 2011

FARCELLS DE RAP A LA POMA




INGREDIENTS


-      Pasta de full
      -      4 lloms de rap
      -      1 poma
      -      1 ceba
      -      1 fulla llorer, comí en gra, pebre vermell dolç
      -       oli , curry, sal
      -      1 ou

  

PREPARACIÓ 



Posarem oli en una cassola  i passarem una mica el llorer perquè quedi el aroma al oli, i quan sigui calent hi tirem la ceba picada. Quan s’ha fet una mica i afegeixo la poma també trossejada,, ho anirem remenant contínuament fins que quedi color de mel. Després ho salem i hi posem el curry abundant.

La pasta de full fresca la haurem tallat en 4 porcions; és a dir, 4 triangles.
En cadascun d’ells he posat el rap marcat en tres talls, però sense arribar al fondo. En aquestes porcions hi poses la barreja de poma i tapo amb la pasta de full. Separo el rovell de l’ou de la clara. En el rovell hi poses una mica de sal i pebre vermell en pols i pinto el sobre de la pasta de full. Ho poses al forn 15 m.  Monto la clara a punt de neu, hi poses una mica de sal i una mica de comí en gra.  Faig uns petits núvols i ho poses al forn 7 m.



PRESENTACIÓ 


 Per a  la presentació ho acompanyo de spaguettis de carbassó, tallo el carbassó com si fossin fideus, ho escaldo ho passo per aigua ben freda i reservo.. també es pot guarnir amb verdures saltejades. També hi poses dos núvols de merengues.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada