INGREDIENTS
-
Pasta
de full
-
4
lloms de rap- 1 poma
- 1 ceba
- 1 fulla llorer, comí en gra, pebre vermell dolç
- oli , curry, sal
- 1 ou
PREPARACIÓ
Posarem
oli en una cassola i passarem una mica
el llorer perquè quedi el aroma al oli, i quan sigui calent hi tirem la ceba
picada. Quan s’ha fet una mica i afegeixo la poma també trossejada,, ho anirem
remenant contínuament fins que quedi color de mel. Després ho salem i hi posem
el curry abundant.
La pasta
de full fresca la haurem tallat en 4 porcions; és a dir, 4 triangles.
En
cadascun d’ells he posat el rap marcat en tres talls, però sense arribar al
fondo. En aquestes porcions hi poses la barreja de poma i tapo amb la pasta de
full. Separo el rovell de l’ou de la clara. En el rovell hi poses una mica de
sal i pebre vermell en pols i pinto el sobre de la pasta de full. Ho poses al
forn 15 m. Monto la clara a punt de neu,
hi poses una mica de sal i una mica de comí en gra. Faig uns petits núvols i ho poses al forn 7
m.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada