27 de desembre del 2011

BACALLA AMB ESCAMARLANS


INGREDIENTS



      -      800 grs. de bacallà
      -      8 escamarlans grans
      -      300 grs. de cloïsses
      -      brou de peix
     -      20 grs. de farina
      -      1 got de vi blanc o cava
      -      30 ml. d’oli d’oliva , sal iodada
       -     sofregit
-      branquillons d’anet fresc



PREPARACIÓ




Descongelar el peix que calgui en una reixeta.
En una cassola farem el sofregit , un cop fet li afegirem la farina i el vi, tot remenant-ho i deixant evaporar el vi un parell de minuts. Llavors incorporarem el brou de peix i quan bulli hi posarem el peix, ho deixem coure durant 8-10m remenant de tan en tan la cassola. Retirarem els escamarlans, els pelarem i els tornem a posar a la cassola, empolvarem amb l’anet picat i ho servirem ben calent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada