INGREDIENTS
- 4 cues de rap
- 8 carxofes- 100 grs de cansalada fumada viada
- 1 lt. de vi negre
- 50 grs de sucre
- 50 grs de mantega
- oli, sal ,pebre, julivert
PREPARACIÓ
Per començar bullir les
carxofes en un cassó amb aigua.
Per fer la reducció de vi
negre, poseu el vi negre, el sucre, la sal i el pebre en un cassó i deixeu-ho
reduir a la meitat.
A continuació, traieu l’espina
central a les cues de manera que no quedin dos trossos , sinó que quedin
enganxats per la cua. Després obriu una mica els dos lloms amb un ganivet i
salpebreu-los, deixeu coure les cues en una paella amb oli un minut per cada banda i reserveu-les.
A la mateixa paella on hem
cuit les cues, saltejarem la cansalada viada tallada ben petita i després ho
courem tot amb les carxofes ja bullides.
Per lligar la reducció de vi
hi tirem la mantega i deixem que es desfaci mentre remenem.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada