27 de desembre del 2011

CUES DE RAP AMB CARXOFES I CANSALADA FUMADA


INGREDIENTS



-      4 cues de rap
      -      8 carxofes
      -      100 grs de cansalada fumada viada
      -      1 lt. de vi negre
      -      50 grs de sucre
      -      50 grs  de mantega
      -      oli, sal ,pebre, julivert



PREPARACIÓ



Per començar bullir les carxofes en un cassó amb aigua.
Per fer la reducció de vi negre, poseu el vi negre, el sucre, la sal i el pebre en un cassó i deixeu-ho reduir a la meitat.

A continuació, traieu l’espina central a les cues de manera que no quedin dos trossos , sinó que quedin enganxats per la cua. Després obriu una mica els dos lloms amb un ganivet i salpebreu-los, deixeu coure les cues en una paella amb oli un  minut per cada banda i reserveu-les.

A la mateixa paella on hem cuit les cues, saltejarem la cansalada viada tallada ben petita i després ho courem tot amb les carxofes ja bullides.

Per lligar la reducció de vi hi tirem la mantega i deixem que es desfaci mentre remenem.



PRESENTACIÓ


 Per acabar, emplateu les cues e rap, col·loqueu la carxofa i la cansalada entre els lloms, i salseu el rap amb la reducció de vi negre. Decoreu-ho amb una mica de julivert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada