- 1 got d’oli
- 2 gots de farina
- pela de llimona rallada
- 1 sobre de llevatcullerades soperes de maizena
- 100 gr. ametlles a trossets
- 50 gr. de xocolata fondant per cobertura
- 250 gr. de ‘’ dulce de carbassa ‘’
Primer de
tot prepararem el ‘’ dulce de carbassa
‘’ : agafarem una carbassa petitona, la
pelarem i la tallarem a làmines de mitg centímetro com a molt de gruixut, per
coure-les al microones. Un cop sigui
toba ( vol dir que ja es cuita ), la pasarem per el mini-pimer i la reservarem.
Farem el
resta de la massa :
- primer
baten les clares a punt de neu- després hi afegirem : el sucre, els rovells, l’oli, la pela de llimona, la carbassa , les ametlles, la farina i el llevat. Ho baterem tot amb el turmix i finalment hi podem afegir una mica de xocolata rallat.
Ho posem tot dins un motlle prèviament untat amb oli i ho courem al forn, fins que quan el punxem amb un palet, ens surti net.
Per acabar, ho podem adornar amb xocolata fondant ( desfeta amb una mica de matega al microones ) o amb merengue....
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada