20 de març del 2012

FLAM DE POMA AMB CREMA DE MADUIXA


 


INGREDIENTS

         
         - 250 ml llet
         - 200 gr. llet condensada
         - 2 ous
         - 2 pomes
         - 100 gr. sucre
         - 2  tronquets de canyella
         - 2  iogurts
         - 250 gr. maduixes
         - unes gotes d’aigua i unes gotes de suc de llimona


PREPARACIÓ


 
Bullirem la llet amb la canyella, i la deixarem refredar.  Pelarem i tallarem les pomes, les posarem en  un bol tapat i les courem al microones 5 minuts. Posarem en una paella unes gotes de suc de llimona i unes gotes d’aigua junt amb el sucre per fer el caramel, amb això cobrirem els fondos del motlle, a sobre hi posarem la poma, i al damunt el flam.
El flam el farem baten els ous, afegirem la llet condensada i l’altre , ho remenem i ja està. Posarem el motlle al microones i ho courem 7  minuts.


 PRESENTACIÓ


 Pasarem per el turmix els iogurts i  les maduixes i ho presentarem amb una mica de aquesta crema i un tall de flam a cada plat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada