15 de març del 2012

COCA DE RECAPTE




INGREDIENTS


        

     PER LA MASSA:

         - 500 gr. de farina
         - 30 gr. llevat premsat
         - 1 got aigua tèbia
         - 30 gr. mantega
         - 1 dl. Oli  , sal

    PER LA GUARNICIÓ :

         - 6 tomàquets madurs
         - 3 cebes
         - 4 arengades
         - 3 albergínies
         - 3 pebrots vermells
         - 1 dl. Oli i sal


PREPARACIÓ



 Posarem la farina sobre el marbre en forma de volcà, en el centre, ficarem els ingredients , menys l’oli. Treballarem la massa amb les mans, fins que quedi amb consistència i es desenganxi fàcilment del marbre. Deixarem la massa unes tres hores tapada amb un drap , perquè fermenti.
Passada aquesta estona, hi afegirem l’oli a la massa i la tornarem a treballar fins que quedi absorbit, i la massa quedi suau i elàstica. Tot seguit , la deixarem reposar trenta minuts més tapada.
Mentrestant rostirem els pebrots  les albergínies, i  els pelarem i tallarem a tires.
Empolsinarem una safata de forn  i estendrem la massa tot donant-li forma de coca amb les mans untades d’oli. A sobre, hi col·locarem : les cebes tallades a rodanxes, el tomàquet trossejat,  els pebrots ,les albergínies i  les arengades netes; tirarem un raig d’oli per sobre i ho posarem al forn calent a 180ºC uns 30 minuts.



PRESENTACIÓ


 Un cop ben cuita i torradeta la coca la servirem per menjar ben calenta que es quan es més bona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada