15 de març del 2012

GALETES DE NADAL AMB AMETLLES


INGREDIENTS
        

         - 250 gr. de farina
         - 100 gr. farina d’ametlles
         - 200 gr. mantega
         - 2 rovells d’ou
         - 1 sobre de sucre de vainilla
         - un  pessic de sal     

GLASSÉ : 1 rovell d’ou
                   1 cullerada de llet

  
PREPARACIÓ

 Posarem les farines en un bol, afegirem la mantega a trossets, el sucre i l’ou, amb això farem una massa homogènia i compacte. Deixarem reposar la pasta en la nevera 45 minuts, i llavors amb un corró estirarem la pasta sobre el marbre prèviament enfarinat. Amb els motlles farem les formes a les galetes, i les col·locarem a una safata coberta amb paper de cuina.
Per fer el glacejat, deixatarem el rovell amb la llet i pintarem les galetes.
Les courem al forn ja calent a 175ºC de temperatura uns 10 minuts.
Es molt important vigilar que no es cremin, perquè amb el rovell agafen color molt ràpid.


Les podem decorar amb sèsam, pinyons, bany de xocolata.... segon la nostra imaginació. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada