6 de març del 2012

RAP AL CAVA I SALSA D'AMETLLES


INGREDIENTS


         
         - 12 talls de rap i 12 llagostins
         - 75 cl cava brut
         - 100 cl. Fumet de peix
         - nata líquida
         - ametlles a làmines
         - julivert

         PER LA PICADA :        

         - all        
         - ametlles torrades
         - oli oliva


 PREPARACIÓ

  Fregirem el rap enfarinat i salat, així com els llagostins en oli a un paella i els reservarem. Tot seguit a la mateixa paella hi posarem el cava i la picada (feta  amb les ametlles torrades i un grà d’all ), remenarem i ho deixarem reduir;  un cop reduït,  hi posarem la crema de llet i el fumet i ho tornarem a remenar. Per acabar, posarem el rap i els llagostins a la paella i ho deixarem coure tot plegat un parell de minuts.


PRESENTACIÓ


  

Ho emplatarem i hi posarem ametlla per sobre.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada