6 de març del 2012

OLLA MANCHEGA




INGREDIENTS

         

         - 750 gr. vedella
         - 100 gr. pernil
         - 100 gr. xoriço
         - 100 gr. mongeta verda
         - 100 gr. mongeta seca
         - 1 patata
         - 1 tomàquet
         - 1 ceba
        - 1 pastanaga
         - all, pebre vermell no picant, pebre blanc, llorer
         -1 got vi blanc
         - conyac


PREPARACIÓ


  Courem les mongetes seques 1h 30 minuts aproximadament, desprès d’haver-les deixat en remull el dia abans.
Courem la mongeta tendre 20-30’ fins que sigui cuita.
Posarem la vedella tallada a trossos a enrossir en  una cassola amb oli d’oliva, quan sigui una mica rossa hi posarem la ceba a trossos, la pastanaga a rodanxes, els tomàquets, llorer i  els alls laminats; ho courem tot plegat i quan sigui rosset hi posarem el pebre vermell i una mica de blanc, seguit del vi i el conyac, deixarem que s’evapori l’alcohol i ho cobrirem d’aigua per deixar-ho coure 1h 30 minuts, afegirem cap el final el pernil i el xoriço. Llavors hi posarem les mongetes cuites i patates a trossos ja una mica cuites també. Ho deixarem coure tot plegat una mica .


PRESENTACIÓ


  

Ho servirem ben calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada