15 de març del 2012

TAGLIATELE AMB CARXOFES


INGREDIENTS


        
         - carxofes
         - 1 cullerada de farina
         - margarina
         - 1 got i mig de llet
         - julivert
         - 100 gr. de pernil dolç
         - pastilla de caldo concentrat maggi

  

PREPARACIÓ


Coure les carxofes amb aigua i una la pastilla de caldo concentrat  durant 10 minuts, les reservarem i guardarem un got i mig del caldo de coure.
Daurar la farina amb la margarina una mica i incorporar-hi la llet i l’aigua de bullir les carxofes tot remenant a poc a poc.; ho deixarem coure uns 20 minuts, fins que  quedi una salsa fina sense grumolls. Afegirem el julivert.
Fregirem el pernil dolç tallat a tiretes  i l’afegirem junt amb  les carxofes ja cuites a la salsa. Courem la pasta i ho barrejarem tot plegat.  .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada