6 de juliol del 2012

GALETES A LA TARONJA AMB XOCOLATA



INGREDIENTS      
         
         - 150g. de farina
         - 60g. de mantega
         - 50g. d’ametlla molta
         - 1 cullerada de pell de taronja ratllada
         - 50g. de sucre
         - 2 cullerades de suc de taronja
         - 1 rovell d’ou        
         - sal
         - 100g. de xocolata fondant
 
PREPARACIÓ       
 
Tamisem la farina i una mica de sal en un bol. Afegim la mantega a trossos i ho barregem fins que obtinguem una massa semblant a les engrunes de pa.
Incorporem l’ametlla molta, el sucre, la taronja ratllada i ho barregem.
Batem el rovell i l’incorporem a la barreja, juntament amb el suc de taronja fins que es formi una bola de massa.
Deixem reposar-ho al frigorífic durant 30 minuts. Escalfem el form a 180º. Traiem la massa de la nevera i l’estenem en una  taula on hi haurem escampat una mica de farina perquè no se’ns enganxi. Estenem la massa amb un rodillo i anem retallant les galetes amb un motlle de la forma que vulguem. Les col·loquem en una safata pel forn amb paper de forn a sota perquè no s’enganxin. Les deixem coure entre 12-15 minuts.

Un cop cuites, les deixem refredar. Fonem la xocolata al bany maria i submergim cada galeta fins la meitat. Les deixem refredar perquè la xocolata s’endureixi.



 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada