6 de juliol del 2012

MONGETES POCHAS AMB PETXINES

        
INGREDIENTS
         - 800 g. de mongetes pochas
         - 400g. de petxines
         - un tros de porro
         - un gra d’all
         - vi blanc
         - 400ml. de caldo de peix
         - oli d’oliva
  
PREPARACIÓ
Amb un raig d’oli, passem per la paella l’all i el porro picat, deixem coure-ho. Un cop cuit, ho triturem amb la batedora. Posem les petxines amb una mica de vi blanc perquè s’obrin. Afegim el que hem triturat al caldo de peix. Per coure les mongetes, les posem en una olla cobertes amb aigua, un raig d’oli, un gra d’all i un porro. Les deixem coure uns 40 minuts i 10 minuts abans que s’acabin de coure hi afegim la sal.
Afegim les mongetes i les almejes. Deixem bullir un parell de minuts per fusionar els gustos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada