6 de juliol del 2012

CRUIXENTS DE MORCILLA I FOIE

 INGREDIENTS

    per els cruixents de "morcilla " :
         -1 morcilla (no d’arròs)
         - 1 ceba
         - 1 cullerada de sucre
         - 1 cullerada de canyella
         - pasta brick o filo
         - 1 ou

   per els cruixents de foie :
         - Foie cru
         - 1 poma
         - 1 cullerada de sucre
         - pasta brick o filo


PREPARACIÓ
 
Tallem la ceba a la juliana i la posem a una cassola a foc lent amb molt oli. Després de deu minuts, l’escorrem i la passem a una altre cassola on haurem tirat el sucre per caramel·litzar-la. Ho reservem.
Tallem la morcilla a rodanxes d’un centímetre i les passem “volta i volta” per la paella. La traiem del foc i en traiem la pell. Tallem la pasta brick a quadrats i posem una rodanxa de morcilla a cada quadrat. Hi tirem per sobre una mica de canyella i a sobre, una mica de ceba caramel·litzada. Tanquem els farcellets amb una mica d’ou.

Netegem el foie i el tallem a trossos. Pelem i trossegem la poma. La posem al microones durant dos minuts. Tallem la pasta brick en quadrats i a cada una hi posem un tros de foie i un de poma al damunt. Escampem una mica de canyella i tanquem els farcellets, igual que els altres.

En una paella amb oli calent o una fregidora, fregim els farcellets i els deixem escórrer.

Podem acompanyar el plat amb una amanida verda amanida amb salsa de iogurt.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada