6 de juliol del 2012

LIONESES


INGREDIENTS            
                
         - 4 ous
         - ¼ l. d’aigua
         - 130g. de mantega
         - 150g. de farina
         - ½ culleradeta de sal
         - 1 culleradeta de sucre
 

PREPARACIÓ
Posem la mantega en una olla per fondre-la al foc, quan s’hagi desfet hi afegim l’aigua, la sal i el sucre. Quan comenci a bulli i afegim la farina de cop i ho barregem sense parar perquè no se’ns facin grumolls. Ho coem dos minuts i ho apartem del foc. Un cop fred, hi afegim els ous, un per un, i ho anem barrejant.

Posem farina a la safata de forn i anem fent boletes de la mida d’un cullera petita de pasta. Ho posem al forn durant 15-20 minuts quan estigui molt calent.
Després de coure-les, quan estiguin fredes, les partim per la meitat i les farcim de crema, nata, melmelada... Un cop farcides, abans de menjar-les, hi espolvorejem sucre glacé pel damunt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada