29 de febrer del 2012

CALAMARS EN LA SEVA TINTA


INGREDIENTS


         
         - 400 gr. calamars petits( o sèpia, o anelles de calamar.. )
         - 4 cebes mitjanes120 cl. Oli oliva
         - 1 cullerada sopera oli
         - 1 cabeça d’alls secs pelats
         - 1 cullerada sopera pebre vermell dolç
         - ½ got vi blanc
         - 2 cullerades soperes de tinta de calamar
         - una branqueta de julivert
 

PREPARACIÓ  - PRESENTACIÓ


 


Courem la ceba tallada petita, junt amb els alls i el julivert, desprès hi posarem el pebre vermell i de seguit el vi blanc ( ràpid perquè no es cremi el pebre vermell ). Llavors hi posarem la tinta i anirem remenant fins aconseguir una salsa compacte.
Amb aquesta salsa courem els calamars, quan siguin cuits ( 5 minuts ), retirarem del foc , rectificarem de sal i posarem en una cassola de fang per servir ben calents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada