INGREDIENTS
PER EL REMENAT : - 300 gr. bacallà dessalat
- 6 cullerades oli oliva- 8 ous
- 2 escalonies
- 1 ceba
- sal
PER LA SALSA : - 5 bosses de tinta de calamar
- 2 porros
- 2 alls
- ½ ceba
- 2 tomàquets madurs rallats
- 6 cullerades oli oliva
- 1 gotet de vi blanc
- un pessic de pebre vermell picant
PREPARACIÓ
Per FER LA SALSA courem : les cebes, els porros, i els alls; quan son cuits se li tira el
pebre vermell i el vi per deixar-ho reduir. Després hi posarem el tomàquet i la
tinta, i seguirem remenant 15 minuts més,
perquè espesseixi, ho rectificarem de sal i es pot passar per la batedora si es
vol.
Per FER EL REMENAT , picarem ben petita la ceba i les escalonies, les daurarem amb oli, i
afegirem el bacallà esmicolat, ho courem uns minuts sense deixar de remenar.
Afegirem els ous batuts i els courem.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada