INGREDIENTS
- 400 gr. arròs
- 1 tassa bolets tallats petits- 1 ceba da figueres
- 1 pebrot verd
- 2-3 grans d’all
- 1 lt. brou d’au o de verdures
- sal i oli
- crema de llet
PREPARACIÓ
Tallarem
el pebrot i la ceba ben petit i els posarem a coure amb un raig d’oli a foc
lent, tot anant remenant, fins que quedi ben poxat. Quan sigui ben reduït, hi
posarem els bolets , també tallats ben petits, , junt amb l’all i una mica de
sal. Ho deixarem coure tot plegat uns 5 minuts a foc mig, i després hi
incorporarem l’arròs, remenarem una mica i ho deixarem coure un parell de
minuts en sec. Desprès anirem afegint de mica en mica el brou calent i sense
deixar de remenar; rectificarem de sal , i quan
l’arròs estigui al dente abaixarem el foc.
Afegirem
un rajolí de crema de llet, i ho deixarem reposar uns minuts. PRESENTACIÓ
Passat
aquest temps , podem emplatar el risotto amb u na branqueta de julivert.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada