27 de febrer del 2012

RISOTTO DE BOLETS


INGREDIENTS

         

         - 400 gr. arròs
         - 1 tassa bolets tallats petits
         - 1 ceba da figueres
         - 1 pebrot verd
         - 2-3  grans d’all
         - 1  lt. brou d’au o de verdures
         - sal i oli
          - crema de llet



PREPARACIÓ


 
Tallarem el pebrot i la ceba ben petit i els posarem a coure amb un raig d’oli a foc lent, tot anant remenant, fins que quedi ben poxat. Quan sigui ben reduït, hi posarem els bolets , també tallats ben petits, , junt amb l’all i una mica de sal. Ho deixarem coure tot plegat uns 5 minuts a foc mig, i després hi incorporarem l’arròs, remenarem una mica i ho deixarem coure un parell de minuts en sec. Desprès anirem afegint de mica en mica el brou calent i sense deixar de remenar; rectificarem de sal , i quan  l’arròs estigui al dente abaixarem el foc.
Afegirem un rajolí de crema de llet, i ho deixarem reposar uns minuts.


PRESENTACIÓ

  


Passat aquest temps , podem emplatar el risotto amb u na branqueta de julivert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada