27 de febrer del 2012

PASTIS DE PINYA




INGREDIENTS 


        

         - 5 rodanxes de pinya
         - 1 iogurt de pinya
         - 4 ous
         - 2 gots  (mida got nocilla ) de sucre
         - 3 gots de farina
         - 1  got d’oli
         - ¼  de got de suc de pinya
         - 1 sobre llevat


PREPARACIÓ


 
Separarem les clares dels rovells i les muntarem a punt de neu. Un cop muntades afegirem : el sucre, el iogurt, els rovells, l’oli, el llevat,i el suc de pinya, barrejant-ho tot amb suavitat per tal que no baixin les clares.
Després afegirem la farina i ha baterem bé,  per afegir al final les rodanxes de pinya tallades a trossos i guardarem una per posar-la al fons de la safata per decorar.
El posarem a coure al forn a tª baixa perquè no se’ns cremi 30’ aproximadament, fins que al punxar-lo el palillo quedi net.



PRESENTACIÓ


 Un cop cuit el pastís el deixarem refredar una mica, després el bolcarem sobre una safata , i el podem adornar amb sucre  llustre al damunt; també podem posar-hi abans de coure sucre caramel·litzat a sota al motlle amb la rodanxa de pinya al mig o amb trossets....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada