15 de febrer del 2012

BUNYOLS




INGREDIENTS 


         

         - 1 /4 lt de llet
         - 200 gr. farina
         - 140 gr. margarina o mantega
         - pela rallada de 1 llimona
        - 1 polsí de sal , un pols de sucre
        - oli de girasol


PREPARACIÓ


 
Posarem  la llet al foc junt amb la mantega, el pols de sal i el de sucre. En el precís moment que arrenqui el bull, tirarem la farina i apagarem el foc.
Afegirem la pela de llimona, i anirem remenant fins que quedi una  pasta una mica fina.
Ho deixarem refredar, i a continuació afegirem els ous d’un a un, tots sencers. Remenar-ho bé fins que quedi una pasta fina.
Tindrem una cassola fonda per fregir-los plena d’oli ben calent. I els anirem tirant a cullerades.
Si estan ben remenats , ells mateixos es donen la volta. Convé posar-ne pocs alhora perquè augmenten bastant.

  

PRESENTACIÓ



Els posarem en una safat empolsinats amb sucre fi pel damunt.  Opcionalment es poden farcir de crema, nata , trufa... els fem un tall i els farcim.













































 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada