INGREDIENTS
- 1 /4 lt de llet
- 200 gr. farina- 140 gr. margarina o mantega
- pela rallada de 1 llimona
- 1 polsí de sal , un pols de sucre
- oli de girasol
PREPARACIÓ
Posarem la llet al foc junt amb la mantega, el pols
de sal i el de sucre. En el precís moment que arrenqui el bull, tirarem la
farina i apagarem el foc.
Afegirem
la pela de llimona, i anirem remenant fins que quedi una pasta una mica fina. Ho deixarem refredar, i a continuació afegirem els ous d’un a un, tots sencers. Remenar-ho bé fins que quedi una pasta fina.
Tindrem una cassola fonda per fregir-los plena d’oli ben calent. I els anirem tirant a cullerades.
Si estan ben remenats , ells mateixos es donen la volta. Convé posar-ne pocs alhora perquè augmenten bastant.
PRESENTACIÓ
Els
posarem en una safat empolsinats amb sucre fi pel damunt. Opcionalment es poden farcir de crema, nata , trufa... els fem un tall i els farcim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada