INGREDIENTS
- 8 ous + 2 ( aquest últims els
afegirem al final de preparar la massa)
- 500 gr. sucre ( d’aquest en
reservarem per posar per sobre a les magdalenes )- 500 gr. farina
- 1/3 de lt d’oli desfumat ( 33clt )
- la pela rallada de dues llimones
- 2 sobres ( dobles ) de “ el tigre “
- 1 tasseta de cafè de llet ( 40 clt )
- 1 culleradeta de cafè de royal
PREPARACIÓ
Primer de
tot separarem les clares dels rovells del 8 ous, barrejarem els rovells amb :
el sucre, la llet, l’oli , el sobre del tigre, la pela de llimona,el royal i la farina. Ho amassarem tot i a banda muntarem
les clares a punt de neu que incorporarem al final amb moviments envolvents. Un
cop barrejat tot hi tirarem els 2 ous restants.
L’oli
desfumat , es oli escalfat a un cassó amb un tros de pela de llimona, que quan
comença a treure fum, apaguem el foc i el deixem refredar per fer-lo servir.Un cop tenim la massa feta la repartirem en motlles de magdalenes, hi tirarem sucre al damunt i les courem al forn a 170-180ºC fins que siguin cuites.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada