15 de febrer del 2012

MAGDALENES " BIZCOCHADES "



INGREDIENTS 


        

         - 8 ous + 2 ( aquest últims els afegirem al final de preparar la massa)
         - 500 gr. sucre ( d’aquest en reservarem per posar per sobre a les magdalenes )
         - 500 gr. farina
         - 1/3 de lt d’oli desfumat ( 33clt )
         - la pela rallada de dues llimones
         - 2 sobres ( dobles ) de “ el tigre “
         - 1 tasseta de cafè de llet ( 40 clt )
         - 1 culleradeta de cafè de royal



PREPARACIÓ

 

Primer de tot separarem les clares dels rovells del 8 ous, barrejarem els rovells amb : el sucre, la llet, l’oli , el sobre del tigre, la pela de llimona,el royal  i la farina. Ho amassarem tot i a banda muntarem les clares a punt de neu que incorporarem al final amb moviments envolvents. Un cop barrejat tot hi tirarem els 2 ous restants.
L’oli desfumat , es oli escalfat a un cassó amb un tros de pela de llimona, que quan comença a treure fum, apaguem el foc i el deixem refredar per fer-lo servir.
Un cop tenim la massa feta la repartirem en motlles de magdalenes, hi tirarem sucre al damunt i les courem al forn a 170-180ºC  fins que siguin cuites.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada