29 de febrer del 2012

ARRÒS NEGRE


INGREDIENTS


                   - 600 gr. arròs
                    - 120 cl. Oli oliva
                    - 500 gr. sèpia neta trossejada o calamars
                    - 500 gr. tomàquet trossejat
                    - 1 cullerada sopera pebre verme
                    - 2 cullerades soperes de tinta
                    - 1 cabeça d’alls secs pelats
                   - 1 sobre de safrà
                   - per el fumet de peix : 250 gr. ossos de rap i emperador, 250 gr. cranc,
                 galeres..


PREPARACIÓ


 
Courem una mica la sèpia  o els calamars a una paella, desprès afegirem els alls i el tomàquet, i per últim l’arròs, el pebre vermell i la tinta.
Un cop tot sofregit, incorporarem el caldo (que haurem fet coent el peix amb 2 lt. d’aigua durant 2 hores aproximadament) fins que cobreixi l’arròs un parell de dits , ho deixarem coure tot remenant fins que sigui cuit l’arròs ( si convé hi afegirem caldo calent ).


PRESENTACIÓ



Ho servirem ben calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada