INGREDIENTS
- 600 gr. arròs
- 120 cl. Oli oliva- 500 gr. sèpia neta trossejada o calamars
- 500 gr. tomàquet trossejat
- 1 cullerada sopera pebre verme
- 2 cullerades soperes de tinta
- 1 cabeça d’alls secs pelats
- 1 sobre de safrà
- per el fumet de peix : 250 gr. ossos de rap i emperador, 250 gr. cranc,
galeres..
PREPARACIÓ
Courem una
mica la sèpia o els calamars a una
paella, desprès afegirem els alls i el tomàquet, i per últim l’arròs, el pebre
vermell i la tinta.
Un cop tot
sofregit, incorporarem el caldo (que haurem fet coent el peix amb 2 lt. d’aigua
durant 2 hores aproximadament) fins que cobreixi l’arròs un parell de dits , ho
deixarem coure tot remenant fins que sigui cuit l’arròs ( si convé hi afegirem
caldo calent ).PRESENTACIÓ
Ho servirem ben calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada