INGREDIENTS
- 750 gr. vedella
- 100 gr. pernil- 100 gr. xoriço
- 100 gr. mongeta verda
- 100 gr. mongeta seca
- 1 patata
- 1 tomàquet
- 1 ceba
- 1 pastanaga
- all, pebre vermell no picant, pebre blanc, llorer
-1 got vi blanc
- conyac
PREPARACIÓ
Courem les
mongetes seques 1h 30 minuts aproximadament, desprès d’haver-les deixat en
remull el dia abans.
Courem la
mongeta tendre 20-30’ fins que sigui cuita.Posarem la vedella tallada a trossos a enrossir en una cassola amb oli d’oliva, quan sigui una mica rossa hi posarem la ceba a trossos, la pastanaga a rodanxes, els tomàquets, llorer i els alls laminats; ho courem tot plegat i quan sigui rosset hi posarem el pebre vermell i una mica de blanc, seguit del vi i el conyac, deixarem que s’evapori l’alcohol i ho cobrirem d’aigua per deixar-ho coure 1h 30 minuts, afegirem cap el final el pernil i el xoriço. Llavors hi posarem les mongetes cuites i patates a trossos ja una mica cuites també. Ho deixarem coure tot plegat una mica .
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada