INGREDIENTS
- 400 gr. arròs
- 300 gr. bolets- 1 got vi blanc
- 1 ceba de figueres
- 4 grans d’all
- 1 lt. de brou (de pollastre, verdures o de pernil, que queda molt bó)
- 1 cullerada de farigola
- 2 cullerades de julivert
- 100 gr. formatge parmesà
- pebre negre, oli oliva, mantega i sal.
PREPARACIÓ
Rentarem l’arròs
i el reservarem. Posarem una culleradeta de mantega en una paella i courem una
mica la ceba i els alls que ja haurem tallat petit, llavors també h posarem els
bolets tallats i una mica de pebre per deixar-ho coure tot plegat. Passats uns minuts incorporarem l’arròs a la paella sense deixar
de remenar, i ho courem 1-2 minuts més tot junt. Afegirem el vi blanc i ho
seguirem remenant fins que s’hagi evaporat, llavors hi posarem la farigola i el
brou calent got a got. El brou l’anirem posant primer un got, quan l’arròs l’absorbeixi
un altre, i un altre... i així fins que l’haguem acabat.
Trigarem
uns 20 minuts .Abans de retirar del foc, hi posarem el parmesà rallat i el julivert
per sobre i ho remenarem, per deixar-ho reposar
uns minuts amb la cassola tapada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada